Παράταση οριστικοποίησης Εγγραφών Επιτυχόντων Α’ φάσης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης & Διά βίου Μάθησης, έχει παραταθεί η δυνατότητα εγγραφών Α’ Φάσης στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας μέχρι και τη Δευτέρα 28/09/2020 και ώρα 20:00 μ.μ.

Καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει ακόμα την εγγραφή τους, να προσέλθουν απαραιτήτως έως και τη Δευτέρα 28/09/2020 και ώρα 20:00 μ.μ. στα Δ.ΙΕΚ επιτυχίας τους για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Την Τρίτη 29/09/2020 θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγγραφή των επιλαχόντων της Β’ Φάσης.

Όσοι/ες δεν έκαναν ηλεκτρονική αίτηση και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποια ειδικότητα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του 2ου ΔΙΕΚ – τηλεφωνικά ή με email – για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής. Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα καλυφθούν από την επιλογή επιλαχόντων βάσει μορίων που θα ακολουθήσει (Β’ Φάση).

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Γ.Γ. Ε.Ε.Κ.& Δ.Β.Μ. Παράταση Εγγραφών στα Δ.ΙΕΚ →