Συνέχιση Μαθημάτων Κατάρτισης

Μετά το πέρας της διακοπής Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, τα μαθήματα κατάρτισης στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου συνεχίζονται από την Παρασκευή 07 Ιανουαρίου 2022 , με δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία των Ι.Ε.Κ., για την ολοκλήρωση του εξαμήνου, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα και όπως ορίζεται στα Ωρολόγια Προγράμματα Φθινοπωρινού 2021Β.

Εξαιτίας της επιδείνωσης του επιδημιολογικού φορτίου και την υψηλή μεταδοτικότητα της μετάλλαξης “Όμικρον”, εφιστούμε την προσοχή όλων και παρακαλούμε για την τήρηση κάποιων επιπλέον μέτρων με σκοπό των προστασία όλων:

  • Να πραγματοποιήσετε διαγνωστικό έλεγχο (self-test ή rapid) το τελευταίο 24ώρο (όλοι ανεξαιρέτως, εκπαιδευτές, καταρτιζόμενοι, εμβολιασμένοι και μη) και φυσικά να προσέλθετε εφόσον αυτό είναι αρνητικό.
  • Υποχρεωτική και σωστή χρήση μάσκας αποκλειστικά αυξημένης προστασίας (KN-95/FFP2) σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Δείτε περισσότερα στο αρχείο Οδηγίες Συνέχισης της Κατάρτισης για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας στο 2ο Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου και κάποιες σχετικές συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις του ΕΟΔΥ.

Ελπίζουμε στη συνεργασία όλων και ο καθένας να φροντίζει να μειώνει τις πιθανότητες, τόσο να εκτεθεί όσο να εκθέσει τον ιό, ώστε να διαφυλαχθεί η ασφαλής και απρόσκοπτη λειτουργία της κατάρτισης.

Καλή Χρονιά με ένα αισιόδοξο και δημιουργικό 2022!