Εξετάσεις Πιστοποίησης Επαγγελματικής Επάρκειας: Κομμωτών-Κουρέων & Τεχνιτών Περιποίησης Χεριών Ποδιών

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα διενεργηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών – κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών για όλους τους υποψηφίους, στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης.εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής επάρκειας κομμωτών-κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών.

Ως εξεταστικό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης ορίστηκε το 2ο Δ.ΙΕΚ Ηρακλείου.

  • Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα: “Τεχνίτες περιποίησης χεριών και ποδιών” θα εξεταστούν το πρωί και ώρα 10.00 με 12.00
    Χρόνος προσέλευσης εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα:
    09:00 π.μ. έως 09:30 π.μ. (το αργότερο).
  • Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα: “Κομμωτές – Κουρείς” θα εξεταστούν το απόγευμα και ώρα 15.00 με 17.00
    Χρόνος προσέλευσης εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα:
    14:00 π.μ. έως 14:30 π.μ. (το αργότερο).

Από σήμερα Παρασκευή 1/12/2023 έως τη Δευτέρα 4/12/2023 (και ώρα 20:00) οι υποψήφιοι μπορούν να εισέρχονται στο σύνδεσμο: kommotesexams.eoppep.gr στον οποίο θα δηλώσουν το εξεταστικό κέντρο που επιθυμούν να εξεταστούν.

  • Οδηγίες για την επιλογή του εξεταστικού κέντρου, μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Αναλυτικά στοιχεία και διευθύνσεις για τα Εξεταστικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν μπορείτε να δείτε εδώ.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ με αναλυτικές πληροφορίες για την εξεταστική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται στους υποψηφίους ότι οι κατάλογοι θεμάτων για τις εξετάσεις, που περιλαμβάνουν και όλες τις σωστές απαντήσεις για την προετοιμασία των υποψηφίων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ (πατήστε εδώ).

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ: ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ «ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ» – «ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΔΙΩΝ»