Έκθεση του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου

Το Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου διοργανώνει έκθεση με τίτλο “Το όνομα μου είναι Bond… James Bond”. Σε αυτή θα παρουσιαστούν αφίσες, ενθύμια, αυτόγραφα, εκθέματα αλλά και δημιουργίες νέων καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από τις ταινίες του ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ. Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο θα εκτίθεται μιας Μερσεντές – Μπενς της δεκαετίας του 70 (προσφορά της λέσχης κλασσικών οχημάτων Ηρακλείου), αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στη ταινία 007 ”Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι”.

Σημαντική συμβολή στη δημιουργία της έκθεσης είχε ο καταρτιζόμενος του ΙΕΚ μας στην ειδικότητα των Φυλάκων Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων και συλλέκτης Αναγνώστης (Νότης) Καρράς. Είναι μεγάλη χαρά για έναν εκπαιδευτικό οργανισμό η διαπίστωση ότι οι σπουδές μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για έμπνευση και ευρύτερη ενασχόληση με κάποιο αντικείμενο, πολύ περισσότερο με το αντικείμενο της Τέχνης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου. Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 18:00 – 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη Σελίδα του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου:

Το όνομά μου είναι Bond……James Bond – Μουσείο Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου (metheraklion.gr)