Εγγραφές Επιτυχόντων Υποψηφίων Καταρτιζόμενων απο το Παράλληλο Μηχανογραφικό

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα των επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζομένων από το παράλληλο μηχανογραφικό

michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr

Καλούνται οι επιτυχόντες υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό να προσέλθουν απαραιτήτως από την Πέμπτη 2 έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επιτυχίας τους για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας: michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr/docs/enrollment.pdf

Σημαντική Διευκρίνηση

Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μπορούν να υποβάλουν και νέα αίτηση με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που γίνεται κατά την έναρξη του έτους κατάρτισης το Σεπτέμβριο μέσω του Π.Σ. Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Σημαντική υπενθύμιση

Δεν επιτρέπεται η εγγραφή του υποψηφίου ταυτόχρονα σε σχολή, τμήμα ή εισαγωγική κατεύθυνση ΑΕΙ και σε Δημόσιο ΙΕΚ.

Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός οριζόμενης προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!

Στο επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στο 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου όπως επίσης για τις υπόλοιπες ειδικότητες που δεν ήταν στο μηχανογραφικό και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μέσω του Π.Σ. Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ..